joi, 12 decembrie 2013

Episodul 68+1. Changes

În caz că-și pune cineva problema, explicația titlului ar fi : I have a dirty mind and nothing to go with it. Probabil nu-și pune nimeni problema, asa că mergem mai departe.
Deci azi e prima zi în formulă "restrânsă". Adică am rămas doar 3 (Doamne, și toți trei!). Well, aproape 3. Pentru că spre surprinderea noastră (adică a mea și a lui Edgar) au rămas atașați și puștiul care face cafeaua (asta e bine), cealaltă secretară și "Office Manager"-ul. WTF!?
Adică na, n-am nimic cu oamenii, da' chiar e nevoie de 2 secretare PLUS office manager pentru 2.1 ingineri activi?
0.1 inginer e ăsta localnicul. E de treabă, dar nu foarte util. Sigur, e bun la făcut poze cu manometre cu geamul crăpat și etichetă lipsă, dar când vine vorba de scos 2 cuvinte în engleză, e cam gata. Colac peste pupăză, s-a mai și molipst de la retardul precedent (ăla de-și spunea electrician) de boala punerii de majusculă la începutul fiecărui cuvânt. Până una alta, pe parte de instrumentație suntem descoperiți aproape complet. În plus, deja omulețul m-a enervat. Biroul cel vechi o să mai fie ocupat numai până la sfârșitul lunii. Drept urmare, au început să care tot ce e de cărat de acolo. Cu ocazia asta, au adus imprimanta aia mare. Unde s-o punem? Hai în birou la mine, că e mai mult loc. OK, no problem. Am pus-o în spatele biroului lu' 0.1 ăsta, pentru că acolo era cablul de rețea. Vine retardel în birou și începe că de ce să o punem acolo, ca să stea pe peretele ălălalt. Și eventual să tragem un cablu de rețea de-a curmezișul camerei, că...nu știu de ce. Deci n-am reușit să înteleg cu ce-l deranjează imprimanta aia acolo. Suntem doar 4 inși care (teoretic) am avea de tipărit. Zic teoretic pentru că Edgar nu o folosește oricum, își folosește numai imprimanta lui de pe birou. Și oricum, nu avem mare lucru de tipărit. Ăia care o foloseau mult (și pe post de copiator mai des) au plecat. 


La momentul ăsta s-au apucat iar de mutat imprimanta. După ce au mutat-o de trei ori, au readus-o pe poziție cu diferența că acum alimentarea e din prelungitorul meu nu dintr-al lui, și nu se mai vede urât. Nu se mai vede pe dracu', oricum au făcut un kkt când au făcut instalația, da' eram în concediu așa că n-am putut să le trag șuturile bine meritate pentru buleala pe care au tras-o. Cabluri trase fară nici o noimă, pe mijlocul pereților, fără cleme de fixare fară nimic. E grele. Fuck it! 
Să revenim însă la personalul auxiliar. Oricum n-am reușit să îmi dau seama ce anume facea șmecherie ăsta de Office Manager nici când eram dincolo. Cel mult cumpăra câte ceva, dar asta putea s-o facă la fel de bine și una din secretare. Ramâne un mister nerezolvat ce dracu' o să facă aici, dar na, minunate sunt căile domnului. Singurul căruia îi văd utilitatea este omulețul care face ceai+cafea. Tot el se ocupa și de curățenie, dar acum nu mai e cazul pentru că asta intră în sarcina celor de la PLN, și au destui oameni care fac treaba asta. 
Între timp, unul dintre dosare lipsește. Desigur, e doar o coincidență că lipsește imediat după ce s-au cărat cei 4 nătăfleți, nu? Intrebarea ar fi ce mama dracului ar avea de făcut cu el? Scrisorile din biblioraftul ăla erau disponibile pe server oricum, deci n-aveau decât să le copieze de acolo. Twisted minds...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu